Algemeen

Het creëren van een adembenemend uitzicht kan op veel andere manieren dan middels feesten, congressen en festivals. Montopinto is veel meer dan dat en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het begeleiden, adviseren, ontwikkelen en initiëren van projecten. Deze expertise is opgebouwd in het evenementenvakgebied en wordt ingezet om (een deel van) de werkzaamheden tot een hoogtepunt te doen bereiken.

Advisering

Regelmatig wordt Montopinto benadert om plaats te nemen in adviescommissies. Zo leverden we een belangrijke bijdrage t.b.v. de ontwikkeling van het industrieel gebied in Veghel. Tevens was Montopinto een van de adviseurs en kwartiermakers voor de gemeente Tilburg bij de ontwikkeling van de Spoorzone.

Begeleiding

Als ervaren organisator op een breed (cultureel) gebied begeleid Montopinto ook diverse projecten om deze tot een hoger niveau te brengen. Momenteel adviseert en begeleid Montopinto de gemeente Nieuwegein om het centrum van de stad aantrekkelijker te maken. Daarnaast zijn wij o.a. betrokken bij een project van Het Zuidelijk Toneel voor de promotie van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Initiëren

Als cultureel ondernemers zoekt Montopinto altijd naar duurzame partnerships en samenwerkingen. Momenteel initiëren wij in samenwerking met Pieter Bon een nieuwe opleiding t.b.v. Sustainable Society. Daarnaast zijn wij betrokken bij de professionaliseringsslag van LOC Brewery.

Ontwikkeling

Duurzaamheid staat bij onze organisatie hoog in het vaandel, daarom hebben wij een concept ontwikkeld t.b.v. de verbetering van meer aandacht voor afval en klimaat. Ook levert Montopinto als kwartiermaker een serieuze bijdrage aan stadsontwikkeling in de gemeente Tilburg en op andere plekken.