Purple Festival 2019

Het grootste introductiefestival van Nederland georganiseerd door Montopinto. In augustus 2019 organiseerde wij het afsluitende introductiefestival in opdracht van Fontys Hogescholen voor ruim 10.000 studenten. 

Aantal bezoekers:
10.000

Duur productie:
3 dagen opbouw, 1 dag show, 1 dag afbouw

Projectfeit:
Montopinto heeft in 2019 de opdracht gekregen om het Purple Festival te organiseren voor de nieuwe studenten van Fontys. Dit festival is het laatste onderdeel van de introductieweek. Wij ontwikkelde een concept met thema en vol met activiteiten en een uiteenlopende programmering.

Voor het eerst kreeg het festival een thema mee, namelijk; Purple Paradise. Stel je eens voor, je bent een nieuwe student in een misschien wel voor jou onbekende stad. Je krijgt een unieke kans om mee op reis te gaan en wel naar Purple Paradise. De ideale vakantietrip om volledig los te gaan, nieuwe vrienden te maken en energie te slurpen voordat je college jaar gaat beginnen. Op donderdag 29 augustus vertrek je met je vliegticket in de hand en wordt je uitgedaagd om jezelf te verwonderen op Purple Paradise. Echter je bent niet alleen… Purple Paradise zit vol verrassingen maar ook vol gevaren. Geniet, maar pas ook op en ga met ons mee op avontuur!

In 2019 verhuisde Purple Festival van Eindhoven naar Tilburg en wel in de Spoorzone, een thuiswedstrijd. Montopinto was in dit traject verantwoordelijk voor de algehele organisatie van het festival, denk hierbij aan de programmering, activaties, indeling en site productie. In het totaal waren er vier podia met ieder een eigen programmering, een breed aanbod van live acts, bands en DJ’s.

In drie dagen werd het hele festival opgebouwd en op donderdag kwamen de 10.000 bezoekers met bussen en eigen vervoer naar Tilburg, een mooie dag waarbij de zon scheen! Met zo’n 50 verschillende artiesten uiteenlopend van Joel Domingos, The Party Squad, Bizzey tot een Fontys talent.

Het was een groot feest, de foto’s en aftermovie zeggen genoeg toch…

Neem hier contact op met Rick, hij kan je alles vertellen over zakelijke evenementen!

rick@montopinto.nl
+31 6 170 005 28

Bel mij terug!

Bel mij terug!