FOODHALL 88

FOODHALL 88

SFEERVOL EN VERMAKELIJK, MET IEDERE WEEK IETS NIEUWS TE BELEVEN

Jaar
0 & 2017
Aantal bezoekers (per dag)
0 +
Duur productie (in maanden)
0 x 4

De Spoorzone is sinds 2015 een openbaar, toegankelijke plek in het centrum van de stad Tilburg. De oude werkplaatsen van de Nederlandse Spoorwegen en Nedtrain werden opengebroken en ter beschikking gesteld aan culturele ondernemers, startups, nieuwe initiatieven en zelfs festivals. Al deze gebouwen hebben een eigen nummer waaronder ook gebouw 88, de plek waar een tijd lang kleine ondernemers gevestigd waren om reuring te maken in het gebied. In de periode van overdracht aan de nieuwe eigenaar van dit gebouw dreigde dit mooie pand leeg te komen staan.

Als kwartiermaker in de Spoorzone hebben wij hier een pop-up ‘restaurant’ opgezet genaamd Foodhall 88. In het winterseizoen hebben foodtrucks en cateraars (die veelal op festivals staan) het erg rustig. Zij werden samen uitgedaagd om tot een uniek concept te komen waarbij ze samen een culturele foodbeleving hebben gecreëerd met een fijne uitstraling en een goede vibe. De diverse bijzonder cateraars werden aangevuld met lokale talenten en muzikale uitvoeringen.

SFEERVOL EN VERMAKELIJK, MET IEDERE WEEK IETS NIEUWS TE BELEVEN

Jaar
0 & 2017
Aantal bezoekers (per dag)
0 +
Duur productie (in maanden)
0 x 4

De Spoorzone is sinds 2015 een openbaar, toegankelijke plek in het centrum van de stad Tilburg. De oude werkplaatsen van de Nederlandse Spoorwegen en Nedtrain werden opengebroken en ter beschikking gesteld aan culturele ondernemers, startups, nieuwe initiatieven en zelfs festivals. Al deze gebouwen hebben een eigen nummer waaronder ook gebouw 88, de plek waar een tijd lang kleine ondernemers gevestigd waren om reuring te maken in het gebied. In de periode van overdracht aan de nieuwe eigenaar van dit gebouw dreigde dit mooie pand leeg te komen staan.

Als kwartiermaker in de Spoorzone hebben wij hier een pop-up ‘restaurant’ opgezet genaamd Foodhall 88. In het winterseizoen hebben foodtrucks en cateraars (die veelal op festivals staan) het erg rustig. Zij werden samen uitgedaagd om tot een uniek concept te komen waarbij ze samen een culturele foodbeleving hebben gecreëerd met een fijne uitstraling en een goede vibe. De diverse bijzonder cateraars werden aangevuld met lokale talenten en muzikale uitvoeringen.

GENIETEN VAN JOUW WOW MOMENT? GA MET ONS DE KLIM AAN!

Vragen over je reis?