ENEXIS Expeditie XL 80

Een tweedaags management congres van Enexis in de Tilburgse Spoorzone. Van bagagelabel tot hotelovernachting, over alles was nagedacht. Montopinto was verantwoordelijk voor de locatie, techniek, catering, horeca en logistiek. Een coproductie met STER.

Aantal bezoekers:
120

Duur productie:
2 dagen

Projectfeit:
Ruim twee weken voor tijd kwam deze aanvraag binnen. Snel schakelen en professionaliteit maakte dit congres tot een geslaagd evenement.

ENEXIS organiseerde voor de eerste keer een tweedaags congres wat onderdeel was van een 4-ettape durende sessie. Een van de tussenstops was bij Club Smederij in de Tilburgse Spoorzone. In samenwerking met STER hebben wij de gevraagde festivalsfeer gecreëerd en daarnaast 10 workshops gerealiseerd in de buitenlucht.

Over ieder detail was nagedacht, er was zelfs een themasong waarvan de songtekst op A0-formaat was afgedrukt en op het festivalterrein hing. Na het serieuze deel overdag was het tijd voor een foodtruckfestival met aansluitende borrel. Op dag twee was het tijd voor de reflectie en een spetterend einde.

In onze zoektocht naar dé geschikte locatie voor ons 2-daags event van Enexis waren we op zoek naar een unieke locatie. Dat daarnaast de samenwerking zo goed verliep door de flexibele en oplossingsgerichte instelling van Rick heeft het een top event gemaakt. De klant centraal en bij die kernwaarde sluiten wij ons helemaal aan.

Muriel den Tuinder – STER

Neem hier contact op met Rick, hij kan je alles vertellen over zakelijke evenementen!

rick@montopinto.nl
+31 6 170 005 28

Bel mij terug!

Bel mij terug!