Over ons

Een adembenemend uitzicht creëren is het credo van Montopinto. Hierin staan belevenis, kwaliteit en klantgebondenheid centraal. Wij willen voor iedere klant toegankelijk zijn en de mooiste mogelijkheden bieden. Kwaliteit staat daarin altijd voorop. Wij realiseren dit o.a. door ons continu te blijven vernieuwen, bij te leren en onze netwerken te vergroten. Montopinto is al jarenlang verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende festivals en internationale samenwerkingsverbanden. Gedreven door een diepgewortelde passie voor cultuur van over de hele wereld geven wij vorm aan creatieve ideeën en gestroomlijnde producties. Ons team bestaat uit talentvolle vakspecialisten waarmee wij altijd op zoek gaan naar de grens van het maximaal haalbare. Vanuit de Tilburgse Spoorzone, het creatieve hart van Tilburg, werken wij aan de mooiste projecten voor grote en kleine klanten.

Montopinto staat voor je klaar, het creëren van adembenemende uitzichten is ons credo en ons team helpt je graag met het organiseren van jouw ultieme evenement. Ongeacht het doel, zullen we het eens zijn over het feit dat het indruk moet maken, bij moet blijven en tot de verbeelding moet spreken.

Onze vergaande ervaring als cultureel ondernemers is gebundeld in een dynamische organisatie waarvoor geen bergtop te hoog is. Voor jouw evenement is er geen standaard format, ieder project benaderen we opnieuw, vanuit een andere visie. Dat zorgt voor adembenemende uitzichten die doen verbijsteren en jaren bijblijven.

We doen er alles aan om jou, het bedrijf, je doelgroep en uiteindelijk doel te begrijpen en te onderzoeken. Graag komen we naar het bedrijf toe en maken we kennis met medewerkers en de bedrijfsvoering.

Onze concepten en projecten zijn op maat gemaakt voor de vraag die bij ons neergelegd wordt. Of het nu gaat om een congres, seminar of bedrijfsfeest, een culturele invulling op een beurs, opening van een pand of festival. Wij maken het voor u passend waarbij het doel niet naar de achtergrond afzwakt. Onze creatieve vakspecialisten denken mee en nemen u mee op een wereldreis vol mogelijkheden.

Eerder werkten wij al voor:

MISSIE

Montopinto heeft vergaande ervaring als cultureel ondernemers gebundeld in een dynamische organisatie. Geen bergtop is voor ons te hoog. Ons team bestaat uit (jonge) talentvolle vakspecialisten. Vanuit de Tilburgse Spoorzone, het creatieve hart van Tilburg, werken wij aan de mooiste projecten in binnen- en buitenland voor grote en kleine klanten.

VISIE

Een adembenemend uitzicht creëren is het credo van Montopinto. Hierin staan belevenis, kwaliteit en klantgebondenheid centraal. Wij willen voor iedere klant en voor ieder budget toegankelijk zijn en de mooiste mogelijkheden bieden. Kwaliteit staat daarin altijd voorop. Wij realiseren dit o.a. door ons continue te blijven vernieuwen, door bij te leren en onze netwerken te vergroten. Het creëren van een adembenemend uitzicht is de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.